Onze masseuses
Maandag-Zaterdag 11-23 u
Zondag 11-21u
070-3561394

Kempstraat 91-93
2572 GB Den Haag

Lila Thai Massage is weer open

Beste klant,

Naar aanleiding van de maatregelen die zijn genomen door de regering op basis van het coronavirus zijn wij vanaf heden weer geopend. 

De volgende regels gelden:

Bij binnenkomst wordt U zoals gebruikelijk hartelijk ontvangen en wordt (zo luiden de voorwaarden) eerst uw temperatuur gemeten door het scannen van uw voorhoofd. Daarnaast bent u verplicht te melden of u een van de verschijnselen heeft gehad die horen bij Corona. Tevens wordt u gevraagd door middel van een handendesinfectie middel uw handen te ontsmetten. 

Tot gauw !

Team Lila Thai Massage

De sexy dames die bij ons ontvangen hopen u met een glimlach te mogen verwelkomen, en u ook met een nog bredere glimlach, voldaan ons privéhuis te mogen doen verlaten. 

Een aantal van onze dames wil u verwennen tot het uiterste. U bespreekt dit op de kamer met de dame zelf en rekent voor deze extra diensten met haar direct af. 

Oil is een ondeugende dame, met haar mooie borsten en geweldige kont maakt ze jou helemaal gek.

Oil is 155 cm lang, heeft prachtig lang donker haar, een cup C en is 30 jaar.

 

Neem contact op

U wilt de dagelijkse sleur even onderbreken? Even nieuwe energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van één of meerdere sexy dames? Dan is Lila Thai thaise massagesalon het meest relaxste adresje van Den Haag en omstreken om heerlijk te relaxen. Wilt u toch meer info, bel of mail ons dan gerust.

Lila Thai Thaise Massagesalon
Kempstraat 91-93
2572 GB Den Haag
telefoon : 070-3561394
Web: www.thaisemassage-denhaag.nl

Hier naar het contactformulier