De kamers
Maandag-Zaterdag 11-23 u
Zondag 11-21u
070-3561394

Kempstraat 91-93
2572 GB Den Haag

Lila Thai Massage is weer open

Beste klant,

Naar aanleiding van de maatregelen die zijn genomen door de regering op basis van het coronavirus zijn wij vanaf heden weer geopend. 

De volgende regels gelden:

Bij binnenkomst wordt U zoals gebruikelijk hartelijk ontvangen en wordt (zo luiden de voorwaarden) eerst uw temperatuur gemeten door het scannen van uw voorhoofd. Daarnaast bent u verplicht te melden of u een van de verschijnselen heeft gehad die horen bij Corona. Tevens wordt u gevraagd door middel van een handendesinfectie middel uw handen te ontsmetten. 

Tot gauw !

Team Lila Thai Massage

Thaise massagesalon Lila Thai (voorheen Sabaydee) is 1 van de bekenste massagesalons mét volledige vergunning voor seksinrichting in Den Haag.

Begin 2015 is Lila Thai overgenomen en in een korte tijd is het hele interieur vernieuwd en is nu uitgevoerd volgens de laatste eisen betreffende de GGD voorschriften hygiene en gezondheid.

Zo hebben we nieuwe gladde vloeren laten plaatsen (in plaats van het oude onhygienische tapijt) en zijn er nieuwe ruime bedden waarop u heerlijke gemasseerd kan worden.
Tevens hebben wij in meerdere kamers een groot bad laten plaatsen met zelfs de mogelijkheid van wirlpool.

De kamers zijn ruim en licht en van alle verdere gemakken voorzien zodat u met z'n tweeën of wellicht met z'n drieën er korte of langere tijd kan doorbrengen.  

Neem contact op

U wilt de dagelijkse sleur even onderbreken? Even nieuwe energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van één of meerdere sexy dames? Dan is Lila Thai thaise massagesalon het meest relaxste adresje van Den Haag en omstreken om heerlijk te relaxen. Wilt u toch meer info, bel of mail ons dan gerust.

Lila Thai Thaise Massagesalon
Kempstraat 91-93
2572 GB Den Haag
telefoon : 070-3561394
Web: www.thaisemassage-denhaag.nl

Hier naar het contactformulier